Manželské večery

Odložte starosti a pozvěte svoji manželku /svého manžela/ na rande. Investujte do svého vztahu a věnujte jeden druhému společně strávený čas. Zveme vás od října tohoto roku na sérii Manželských večerů.

O co se jedná?

Sedm večerů, sedm společných večeří při svíčkách, sedm témat promluv a sedm cvičení – jen vy sami v soukromí u svého stolku.

Na ně navážou čtyři samostatné večery plné praktických cvičení.

Pro koho jsou večery určeny?

Pro všechny manžele, kteří chtějí na svém vztahu pracovat. Možná se mezi vámi vyskytly problémy. Možná máte skvělé manželství, ale jen jste pro všechnu starost o rodinu zapomněli, jaké to je být chvilku spolu sami. Možná si jen chcete co nejdéle uchovat počáteční zamilovanost. Pro Vás všechny je tento kurz.

Jak to probíhá?

Každý ze sedmi večerů začíná u samostatného stolku večeří při svíčkách. Následuje promluva či videoprojekce na vybrané téma. U dezertu si pak v páru uděláte společné cvičení z dodané příručky. Vše probíhá v soukromí, bez společné diskuse.

Součástí zbývajících čtyř večerů je také večeře, ale témata jsou ještě více praktická a cvičení, přestože v páru, prožíváte společně s ostatními. Zde pak může být prostor i pro společné sdílení.

Informace

  • Kdy: Každý čtvrtek od 19:00 počínaje říjnem 2024
  • Kde: Farní sál
  • Cena: 160 Kč za příručku, cca 170 Kč za večeři
  • Info: omanzelstvi.cz

Témata

Manželské večery
  1. Vybudovat pevné základy
  2. Umění komunikace
  3. Řešení konfliktů
  4. Síla odpuštění
  5. Rodiče a rodiče partnera
  6. Dobrý sex
  7. Láska v akci
PPR
  • Úvod do Přirozeného plánování rodičovství
Manželský workshop
  1. Polarita a zvládání konfliktů
  2. Umění dotyku
  3. Vědomé milování

Další akce